Prelate camioane

Compania noastra a devenit cu timpul o prezenta tot mai vizibila pe piata interna a productiei de prelate pentru camioane cat si cea de asigurare de reparatii prelate si inscriptionari prelate. Valoarea noastra cea mai mare este echipa de profesionisti in productia de prelate camioane, cei care asigura, zi de zi, calitatea si promptitudinea lucrarilor.

In categoria prelate, cele pentru camioane necesita un grad mai mare de rezistenta. Prin urmare, proprietatile fizice ale prelatelor pentru camioane (tip polyplan) merg pana acolo incat sunt imune la rupere si intemperii, presupunand curatarea facila si, bineinteles, rezistenta in timp a culorii. Prelatele pentru acoperirea camioanelor se pot realiza dintr-o gama variata de culori.

In ceea ce priveste demersul tehnic, lipirea prelatelor se face prin curenti de inalta frecventa sau prin termosudare. In categoria prelate tip polyplan, ce se folosesc la acoperirea remorcilor si semiremorcilor pentru camioane, cele mai cunoscute nume de producatori la nivel mondial sunt MEHLER si SIOEN.

Mai mult, materialele pe care le folosim in productia de prelate camioane se incadreaza perfect in standardele impuse de Comunitatea Europeana pentruprelate.

Productia de prelate presupune si realizarea de prelate culisante caracterizate prin faptul ca sunt culisante pe lateral, roluite pe vertical, culisand doar tavanul si lateralele separat sau toata prelata deodata. Avantajul acestor prelate este acela ca usureaza simtitor efortul depus pentru decopertare.

Efectul? O economie de timp atat la incarcare cat si la descarcare.In materie deaccesorii pentru prelate, fiind importatori directi, la noi puteti beneficia solutii personalizate, cele mai buna preturi si de cele mai inovative produse.

Prelatele de camioane pot fi inscriptionate in functie de nevoile si de dorinta clientului. La colare folosim: folii profesionale, cutter-plotter pentru taierea siglelor si a literelor, folie de transfer pentru pozitionarea acestora conform schitelor.
Alte procedee de inscriptionare ale prelatelor sunt fotoprintarea si vopsirea serigrafica.

Fiind disponibile in mai multe culori, prelatele de camioane se personalizeaza prin macrofotografiile ce se executa pe suport PVC.

Totodata, asiguram reparatii ale prelatelor de camioane, prin termosudare sau prin schimbarea partii deteriorate si intretinem prelatele pentru camioane care tin de parcurile auto ale clientilor.

Serviciile noastre pe scurt:

  • Confectionare si montaj prelate camioane (TIR), remorci, semiremorci
  • Confectionare si montaj suprastructuri metalice si prelate pentru vehicule comerciale usoare
  • Confectionare si montaj prelate diverse utilizari
  • Intretinere si reparatii prelate PVC
  • Accesorii prelate
  • Colantari si inscriptionari prelate si camioane
  • Vopsire serigrafica prelate
  • Print-uri de mari dimensiuni pentru prelate