Corturi industriale

Misiunea noastra este sa realizam, zi de zi, corturi industriale care sa vina in intampinarea nevoilor clientilor, oricat de complexe ar fi proiectele acestora. Fiind adepti ai lucrurilor bine facute, acordam aceeasi atentie fiecarui cort industrialrealizat, indiferent de dimensiunile lui sau de amplasarea sa.

Am castigat, de-a lungul timpului, aprecierea clientilor nostri, fapt care ne motiveaza sa mergem mai departe si sa producem corturi industriale de cea mai buna calitate.Cortul industrial este compus in general din prelata si structura metalica, executata in doua ape, modulara, din profil rectangular, polizat, grunduit, vopsit si finisat.

In ceea ce priveste structura, aceasta este asamblata prin articulatii mobile stranse cu suruburi. Cortul este foarte usor de montat, datorita faptului ca fiecare element al structurii este interschimbabil.
Se doreste realizarea unei structuri volumetrice compacte, de aceea sarcinile generate de lipsa picioarelor in interiorul structurii sunt combatute cu ajutorul fermelor de sustinere.

Pentru a combate neplacerile pe timp de vant, corturile industriale sunt ancorate cu cabluri auxiliare tensionate. Mai mult, talpile de sprijin sunt prevazute cu flanse gaurite pentru ancorare. Tavanul cortului industrial este dotat cu contra-vantuiri si are un caroiaj de cativa metri, drept urmare prelata se va aseza in conditii optime.

Le oferim clientilor nostri materiale si accesorii de ultima ora, ceea ce face ca produsele realizate de noi sa intruneasca toate standardele europene in materie de productie a corturilor industriale.

  • Confectionare si montaj corturi industriale, depozitare, evenimente, diverse utilizari
  • Confectionare si montaj structuri metalice modulare pentru corturi
  • Confectionare si montaj prelate corturi
  • Intretinere si reparatii prelate PVC si PVC Cristal
  • Accesorii prelate si corturi
  • Inscriptionari si colantari prelate corturi
  • Print-uri de mari dimensiuni pentru prelate